En sorgens dag.

Intet ont anande gick man till sängs igår för att få lite god nattsömn. Sömnen blev lite si och så då vi hade en väldigt människosällskapssjuk Gandhi inlåst i hundrummet tillsammans med flickorna. Han talade absolut om hur illa han blev behandlad. Tänk att vara instängd i ett rum fullt med bäddar, vatten och 4 vackra damer. Stackars lille Gandhi :-)

Gandhi hemma hos fodermatte.
Med proppar i öronen och stängd dörr till sovrummet blev det till slut lite sömn för oss. Vaknade i morse och gjorde som jag alltid gör, tog upp min mobil och surfade in på #aftonbladet . Kom nästan i chock när jag läste om vad som hade hänt i Paris under natten. Vad är det här? Vad är det som händer? Var ska det sluta? Idag går mina tankar till alla drabbade och deras familjer. Jag känner stor ilska mot dessa "människor" som kan göra så här. Hur är man funtad om man kan gå in med ett vapen och skjuta hej vilt i en stor folksamling, helt oskyldiga människor? Dessutom spränga sig själv till döds? Nä, jag förstår inte och lär nog aldrig kunna förstå heller.

Ja med sorgen i mina tankar ska jag idag göra klart det i hemmet som jag inte hann göra klart igår. Det blir småplock och trevligt besök i eftermiddag. Vad resten av dagen kommer att bjuda på vet jag inte.

Ska också fundera lite på lite nytt kursutbud till min hundskola, www.bonizashundskola.se
Jag har lite funderingar, vi får se om de är genomförbara.

Solen tittar fram i skrivande stund. Kanske blir det en fin lördag trots allt. Önskar dig en trevlig dag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.