Till slut fick jag till det.

Jag pratar om de där bilderna på valparna. Har ju lovat i flera dagar att jag ska ta riktigt fina bilder på dem men det har inte blivit av pga massor utav olika anledningar.

Igår fick jag till slut till det och låt mig presentera...

Fröken Amelie / Blå. 
Ej tingad.



Fröken Celine / Svart
Flyttar till Ängelholm.



Gossen Brokk / Neon
Finns att tinga


Gossen Dag / Röd
Flyttar till Falsterbo


Gossen Frode / Vit
Pojken som är så liten och som inte är så intresserad av mat. Får stanna kvar tills vi vet hans framtid.


Gossen Espen / Blåfyrkant
Flyttar till Halmstad


Gossen Geir /Svartprick
Flyttar ev till Vellinge

Gossen Håvard / Gul
Finns att tinga

Ja, det var hela valpgänget. Ett gäng som ser till att hålla mig pigg och vaken, dygnet runt :-) I alla fall 2 av de 8. Lille Brokk är pigg och alert men då han är så mycket mindre än syskonen har han inte en chans att nå fram till spenarna. Jag måste därför hjälpa honom vid varje mattillfälle. Sen har vi då lille Frode, ja vad ska det bli av honom tro? Han är inte speciellt intresserad av att dia och tappar fortfarande väldigt lätt i vikt. I natt lät jag Klinga själv sköta matningen men det gick inte så bra då Frode tappat hela 20 gram, vilket är väldigt mycket för en så liten kropp. Det går helt enkelt inte att inte ha koll på honom dygnet om. På måndag ska jag och han åka till veterinären för en koll så att allt står rätt till med hjärta, lungor mm. Jag tror inte det är något fel på honom, bara som bebisar som inte orkar amma, det blir ju barn och folk av dem också. Fram till jag vet hans utveckling får ingen tinga honom.

Igår fick valparna smaka på riktig mat för första gången. De fick smakprov från
Brokk och Frode åt inget på egen hand utan de fick handmatas. Övriga gänget... ja det var det bästa de fått äta :-) Alla slängde sig över fatet och mumsade i sig för glatta livet. Vad sura de blev när det tog slut :-) Idag blir det åter lite smakprov och därefter ökar jag dosen efterhand.
Jag filmade när de åt (kladdigt värre) men på något sätt har jag bara startat filmningen och direkt avslutat så jag har inget att visa. Tar ny film i em när de ska äta.

Ja, idag är hela gänget 3 veckor gamla. Shit vad tiden går fort. Bara 5 veckor kvar tills gänget flyttar ifrån mig till sina nya hem. Som du ser ovan finns det 1 tik och 2 hanar kvar att tinga (+Frode men honom avvaktar vi med). Tror jag måste lägga ut en annons snart...

Nu har jag väl inget mer att berätta så jag avslutar här och nu. Frukosten är avklarad och det står fredagsstädning på schemat. Regnet öser ner utomhus så en städdag passar perfekt. I morgon får vi besök av valpköpare, annars står en lugn helg framför vår dörr. Önskar dig en trevlig fredag. Kramiz.

Kommentarer

Populära inlägg

Tikens löp.

Valpens första 8 veckor.

Gick åt fanders.